Aller au contenu principal
Votre navigateur est obsolète. En conséquence, ce site sera consultable mais de manière moins optimale qu'avec un navigateur récent.
> Mettre à jour son navigateur maintenant.
Concert

jeu. 5 déc. 20H00

The Spitfires + The Skalogg's

Ska

Les 4Ecluses Salle de concert
Organisé par Les 4Ecluses / Association Arts Scéniques Rocks

THE SPITFIRES (UK)

Het trio THE SPITFIRES voedt zich met een brede waaier aan invloeden, gaande van reggae en ska tot punk en soul. Deze smeltkroes heeft bijgedragen tot het geluid en de duidelijk gedefinieerde stijl van de groep, die prat gaat op de invloed van The Clash, Billy Bragg, The Jam en Supergrass. The Spitfires hebben drie albums uitgebracht : Response in 2015, A Thousand Times in 2016 en Year Zero in juli 2018. Year Zero is het meest succesvolle album van de groep tot hiertoe. Het stond op nummer 1 in de UK Independent Chart en in de top 8 van de UK Vinyl Chart. Door de ethiek en de maatschappelijke analyse zonder toegevingen van dit sterk onafhankelijk trio is de groep een van de opvallendste underground en indie bands van Groot-Brittannië geworden.

THE SKALOGG'S (FR/Lille)

Het zestal van SKALOGG’S surft op de gemengde wateren van de ska, de punk en de rock en staat al meer dan 10 jaar vrolijk op het podium met feestelijke muziek.
De band deelde al de affiche met groepen als Two Tone Club, Moon Invaders, Los Tres Puntos en Guerilla Poubelle en Les 4Ecluses is blij deze formatie te mogen verwelkomen voor de release van hun nieuwe album, Still Waiting, dat verwacht wordt in september!